Mofém Étterem

Mofém Étterem

 

A Mofém Étterem a nagy hagyományokkal rendelkező Mofém Zrt. szomszédságában található Mosonmagyaróvár Terv utca 90. szám alatt. Klimatizált, hideg, és meleg konyhás éttermünk kiváló adottságainak köszönhetően alkalmas esküvők, bálok, álló fogadások, céges, illetve egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítására maximum 140 főig. 100 fő feletti rendezvény esetén csoportos kedvezményt biztosítunk.

Éttermünk fő profilja a menükiszolgálás, melyet városunk területén belül ingyen házhoz szállítunk. “A”, “B” és Ala carte menüvel és megújult látványpulttal várunk minden kedves régi, és új vendégeinket, előfizetőinket!

 

Tradicionális mégis modern

Működtetésünk folyamán legfontosabb célunk, hogy a naponta változó ételkínálat és menürendszerünk mellett olyan plusz szolgáltatást nyújtsunk, ami a kor táplálkozási szokásainak megfelelő eljárással és ún. divatos gasztro trendeknek is megfelel.

 

Amiben profik vagyunk…

 

Finom, házias ételek tradicionális mégis modern vendéglátás, lelkes, empatikus munkatársak!

Aki nem tud választani napi menüink közül, azok megújult látványpultunkból választhatnak a napi aktuális Ala Carte ételeinkből.

Vendégei elégedettségének érdekében személyre szóló, egyedi vendéglátást nyújtunk kiemelt gasztronómiai szolgáltatással, egyedi koncepciókkal.

 

A látványos és elegáns étel és italválaszték révén vendégeinket olyan élményben részesítheti, amely az elképzelésihez, az alkalomhoz, a rendezvény jellegéhez a legjobban illik.

Kisebb családi összejövetelen gondolkodik? Netán esküvőre, ballagásra, céges vacsorára, állófogadásra készül?

 

Ne habozzon! Mi tudjuk mit szeretne! Kérjen egyedi ajánlatot és az Ön igényeire szabva készítjük el ajánlatunkat.